Membri fondatori
Primire membriGeograful
Analele APGRFormare
Ocupatii
CalificariPRIMIREA DE NOI MEMBRI


Poate deveni membru al APGR orice persoana care respecta statutul si care urmeaza procedura de mai jos:
  • 1. Completarea fisei de inscriere (formular de inscriere).
  • 2. Transmiterea CV-ului sub formã electronica la persoana de contact de la nivelul Diviziei teritoriale respective (model CV).
  • 3. In urma inscrierii si a transmiterii CV-ului, echipa APGR va va confirma calitatea de membru potential al asociatiei.
  • Dupa parcurgerea etapei urmatoare veti deveni membru cu drepturi depline.
  • 4. Taxa de inscriere (20 lei) si cotizatia pe anul 2010(40 lei) se depun direct de solicitanti in contul central al asociatiei (RO93CECEB31943RON2300998, deschis la CEC Bank SA, agentia Sala Palatului), specificand numele celui inscris si localitatea.
Atentie!

- Membrii asociatiei care achita integral cotizatia anuala pana la data de 30 iunie primesc gratuit numarul 4 din anul curent al revistei Geograful (unde se va publica si lista membrilor cotizanti ai APGR din anul curent).

-Pentru sprijinirea activitatii asociatiei, membrii si simpatizantii APGR au posibilitatea donarii a 2% din impozitul anual in conformitate cu legislatia in vigoare (descarcare formular),in contul Asociatiei Profesionale a Geografilor din Romania, IBAN RO23CECEB31930RON2458041, deschis la CEC Bank SA, SM Bucuresti, Agentia Sala Palatului. Termenul limita este 15 mai al anului in curs.

-Pentru persoanele care nu pot transmite cererea si Cv-ul utilizand formularul electronic, formularele respective (descarcare formular, model CV) vor fi trimise prin posta la adresa asociatiei.

tine-ma minte
HOME    DESPRE APGR     EVENIMENTE     NOUTATI      CONTACT  

Copyright © 2009 APGR